Ervaringen

Yves (5 jaar)
Ik vond het heel fijn bij je. Ik kom graag nog eens spelen. En het beste is: nu weet ik hoe ik geen ruzie moet maken!

Trotse ouders van een 4-jarige
Wat is onze zoon in een paar weken gegroeid! Wat heeft hij goed bedacht hoe hij dingen anders aan kan pakken. En doordat wij onze kanjer beter hebben leren begrijpen en met een andere aanpak hebben leren benaderen, hebben wij nu weer balans in ons gezin. ❤️

Ouders van Christian (6 jaar)
Onze zoon Christian heeft veel baat gehad bij de kindertherapie van Ilse. Hij worstelde behoorlijk met angsten waardoor hij slecht sliep en daardoor in zijn gedrag soms moeilijk volgbaar (hanteerbaar) was. Met Ilse heeft Christian zijn angsten leren kennen/benoemen en heeft hij zijn eigen methodes kunnen ontwikkelen om daar mee om te gaan. Het gaat echt veel beter met Christian, de angsten zijn nog niet helemaal weg, maar hij is nu veel zekerder. We hebben vertrouwen dat hij in de toekomst het laatste stukje angst ook los zal kunnen laten. Voor ons is de ervaring met deze therapie zeer positief. Het heeft bij Christian, en ook in ons hele gezin rust en meer openheid gebracht. Ilse, bedankt voor je inzet voor Christian, maar ook naar ons toe!

Moeder van een 10-jarige dochter

Ilse heeft onze dochter enorm geholpen. Ze had moeite met vriendschappen en met het begrijpen van haar omgeving. Ilse heeft haar geleerd naar haar eigen aandeel te kijken en haar handvatten gegeven om gemakkelijker en relaxter in het leven te staan. We hebben een blij en sociaal vaardiger kind gekregen. Tegelijkertijd is ons een spiegel voor gehouden waardoor we nu ook beter begrijpen wat er in haar omgaat. We zijn zeer tevreden met Ilse's aanpak.

Julianaschool Bilthoven
http://www.julianaschoolbilthoven.nl/nieuws/op-bezoek-bij-ilse-geerars-van-vonderen/