Ervaringen

Tom (8 jaar)
Ik vond het superleuk bij Ilse. We hebben veel gespeeld en gepraat, en Ilse heeft mij geholpen om zelf te bedenken wat ik kan doen als ik boos ben. En nu kan ik het zelf oplossen, en heb ik ook al eens een vriendje ermee geholpen. Volgens mij zouden alle kinderen eens naar Ilse moeten gaan!

Ouders van Tom (8 jaar)
Tom vindt het de laatste tijd steeds moeilijker om te accepteren dat hij een schisis heeft. Hij uit het met boosheid en frustratie, en zit niet lekker in zijn vel. Met Ilse kon Tom hier mee aan de slag, en nu is hij zich veel bewuster geworden van zijn gedrag, en gaat hij het meer verwoorden. Hij is veel minder boos, en heeft hiervoor zijn eigen oplossingen ontdekt. Ook praat hij nu met ons over zijn schisis, en we hebben samen filmpjes gekeken en kunnen hem nu gaan voorbereiden op zijn operatie. Ilse heeft Tom echt geholpen!

Lotte (10 jaar)
Ik heb veel geleerd bij de therapie. Ilse was vol enthousiasme en ik had daar veel lol! Knipogende emoticon

Ouders van Lotte (10 jaar)
Enthousiaste coaching. Onze dochter ging er graag naar toe en kreeg meer zelfvertrouwen.

Als ouder heb ik de gesprekken als zinvol en verhelderend ervaren.

Marieke de Kruijf, leerkracht basisonderwijs
Een aantal kinderen uit mijn groep hebben begeleiding gekregen van Ilse. Ik zie deze leerlingen met meer zelfvertrouwen en met meer plezier aan het werk gaan. Ze hebben meer inzicht gekregen in zichzelf. Ze hebben geleerd welke vaardigheden ze kunnen inzetten om beter te functioneren in de schoolomgeving en tussen klasgenoten. En ze kunnen nu zelfstandig problemen oplossen. Van harte beveel ik integratieve kindertherapie van Ilse aan.

Moeder van een 7-jarige zoon
Mijn zoon heeft ontzettend veel geleerd bij Ilse, en ging met veel plezier naar haar toe. Hij heeft de laatste behandeling vol trots verteld hoe goed het nu met hem gaat, meer kun je als moeder niet wensen!

Ouders van een 10-jarige dochter
Onze dochter heeft door de coaching van Ilse net dat zetje en vooral eigen inzichten en hulpmiddelen gekregen om in de situaties die zij moeilijk vond, haar eigen stem meer te laten gelden. Een mooie sprong in haar ontwikkeling!

Moeder van een 7-jarige dochter
Dankzij de coaching zit mijn dochter lekkerder in haar vel. Ze heeft meer vertrouwen in zichzelf en kan beter onder woorden brengen wat er in haar omgaat. Ilse kijkt naar de dynamiek van het hele gezin. Dat heeft ons erg geholpen om een aantal patronen waar we niet blij mee waren te doorbreken.